Vores overbevisning

I løbet af vort liv kommer vi sommetider til et punkt, hvor vi tænker over årsagerne til de ting der sker for os, de opgaver vi skal udfylde, og de retninger vi må følge.

Mange mennesker tror, at livet er en kæde af sammenfaldende heldige eller uheldige begivenheder.

Men i virkeligheden er universet ikke opbygget af nogle tilfældige tilfældigheder, men ved en lov, der definerer hvert eneste aspekt der påvirker os.

Dem, der indser og accepterer karakteren af denne lov, har chancen for et mere forudsigeligt og kontrolleret liv, mens de andre fortsat er relativt forsvarsløse og passive deltagere i systemet.

Hvis vi ikke forstår sammenhængen mellem begivenhederne i vores liv, vil vi heller ikke være i stand til at kontrollere dem. Men blot skyde skylden på andre eller omstændighederne og dermed kan vi ikke se vejen ud af vores problemer.

Mange mennesker, der lider, søger indsigt i forskellige religioner og filosofier, der giver forklaringer og beskrivelser af de love, der styrer livet. Mange af disse beskrivelser og lærdomme er en reel hjælp, men først efter at have omsat den enkeltes tro på dem, i reel viden og overbevisning, ved simpelthen at opleve deres sandhed.

Når du er overbevist om din mening om dagligdagens begivenheder, vil din daglige praksis ændre sig. Hvis tro ikke bliver til viden, er der ingen reel base for dine ideer.

Således er første skridt til anerkendelse og åbenbaring: Tro, at få overbevisning om, at få viden og derefter at omsætte den i praksis.

Tro starter med at være åben for den simple undervisning, som af mange filosofier kaldes: – loven om “karma”.

Ifølge denne er vi ansvarlige for alt der sker i vores liv, fordi alt hvad vi gør eller tænker kommer tilbage til os som en boomerang. Alle vores gerninger og tanker har aftryk, der ændrer vores videre liv. Hvis folk handler korrekt, vil resultaterne af disse handlinger være gode for dem, hvis ikke, vil det være dårlige resultater der kommer tilbage, det er ikke for at straffe eller belønne, men for at opnå læren af dem, så man ved hvordan der skal handles næste gang.

Alt i alt, er vi ansvarlige for alle begivenheder og resultater af vores liv, vi skriver bogen om vores skæbne. Vi er nødt til at føle ansvar for alt, hvad vi gør eller endda tænker.

Hvis vi accepterer dette, og tager et nærmere kig på vores liv ud fra dette synspunkt, vil vi kunne se sandheden af det, og ved hjælp af denne viden få en utrolig mulighed.

Vi får nemlig mulighed for at finde sikkerhed i en usikker verden, i alle henseender, selv i de mindste dele af vores liv. Vi får chancen for at erkende vores fejl og rette dem, fordi vi vil være i stand til at se hvad det er der omgiver os og er imod os.

Resultatet af vores skæbne, vores sygdomme, er alle dele af det system og dette system er under vores kontrol.