Baggrund

Prananadi er en speciel metode til selvudvikling og healing, og kan af dem der anvender den, hjælpe på mange forskellige områder.

Metoden og teknikken er meget enkel og let at lære.

Prananadi er blevet bevaret uændret i flere tusinde år i Tibet, indtil en europæisk videnskabsmand efter mange års specialuddannelse, fik tilladelse til at sprede det i de vestlige lande. Formidlingen af metoden sker på samme traditionelle måde i dag, som den altid har gjort.

Det har været kendt i Ungarn siden 1992 og er ankommet herfra til Danmark i år 2000.

Metoden har mange forskellige kvaliteter og facetter, som hver hjælper de studerende på forskellige måder.

Det første niveau har effekt på den fysiske krop, hjælper med healing og udrensning, mens det andet niveau hovedsageligt arbejder på det åndelige plan, det hjælper i arbejdet med en mere afslappet og afbalanceret livsstil med betydeligt mindre stress og bekymringer i hverdagen.

Aktive brugere af metoden bliver mere afbalancerede og energiske, og får en højere grad af udholdenhed. Det forbedrer også menneskelige relationer markant i begge retninger.

Denne enkle og kærlige metode hjælper med personlig vækst, og til at udvikle en mere bevidst måde at leve på. Det gør det muligt for de studerende at håndtere deres fysiske, mentale og åndelige problemer, og desuden at hjælpe deres venner, familiemedlemmer og medmennesker med deres fysiske og psykiske problemer.