Beskrivelse

Prananadi er en holistisk metode, en spirituel skole, som hjælper os i vores personlige udvikling samt i arbejdet med vort helbred, desuden tilsvarende – at hjælpe andre med det samme.

Prananadi er ikke en religion, har ingen dogmer, og kræver ikke nogen tro. Denne enkle helbredelsesmetode kan læres af hvem som helst, uanset tro, og dens effektivitet kan opleves i løbet af en enkelt healing.

Navnet er et sanskrit ord: 
Prana betyder livsenergi og Nadi betyder den kanal, hvor igennem denne energi cirkulerer og manifester sig.

Prananadi 
forbinder os direkte til kilden for en åndeligt helbredende energi.

Forbindelsen til denne kvalitet af energi sker igennem et indvielsesritual, der giver os mulighed for at anvende en vis kvalitet af helbredende energi, og for at opretholde eller forbedre både vores fysiske og følelsesmæssige sundhed.

Denne teknik giver os mulighed for opladning med energi, og for også at overføre den til andre, og for at opnå healing og åndelig udvikling. 
Enkelt, nemt og effektivt!

Når det første niveau af teknikken er indlært, forberedes det energetiske system ved at praktisere metoden, for derved at kunne klare de højere og stærkere energikvaliteter, der kommer på de efterfølgende niveauer.

Det første niveau af undervisningen hører til healing “med hænder” metoden, og den kan anvendes på os selv og et hvert andet menneske såvel som noget der omgiver os: Planter, mad, dyr osv.

Ordet, der primært karakteriserer denne naturlige healing metode, er – 
ENKELTHED – Derfor kan den let læres af enhver, der er villig til det. Selv ti-årige børn er allerede i stand til at lære og anvende det første niveau af Prananadi metoden.